Sojusznicy:
W drodze:
Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się!
| Bombski |
8 Luty 2010, 23:32
| |
![]() Redaktor
|
Grał już ktoś? Jak wrażenia. Ja... naprawdę zastanawiam się nad kupnem. W B2 grałem miesiącami. W sumie, jak teraz o tym myślę, to nawet rok z hakiem był. 2142 był stosunkowo średni ("gówniany!"), a w pierwsze BC okazji zagrać nie miałem.
| |
| Darten |
9 Luty 2010, 00:09
| |
Chorąży
|
Grałem we wszystkie części gry Battlefield na PC, ale żadna mnie tak nie wciągnęła jak beta Bad Company 2 oraz Battlefield 2.
| |
| FlyingPole |
10 Luty 2010, 19:15
| |
Kapitan
|
w betę gra mi się bardzo przyjemnie, jestem wielkim fanem serii Bf i nie mogę już doczekać się BC 2.
A teraz łyzka dziegciu na chlebciu: wyglada na to, że EA planuje wydać Bad Company 2 z polskim dubbingiem w którym udział wezmą min. Mirosław Baka i Cezary Pazura http://www.youtube.com/watch?v=FDghGUVCSKI http://www.youtube.com/watch?v=4KRJm7tEn3w Jak dla mnie to porażka, jeszcze w singlu to może się sprawdzić, ale w multi to będzie tragedia po prostu... Mam wielką nadzieję, że będzie można wybierać wersje językowe bo inaczej to panowie z EA oderżną zardzewiałymi nożycami jaja tej grze. | |
| Severius |
14 Luty 2010, 09:30
| |
![]() SZCZUR LĄDOWY
|
Cóż, Severius znów musi narzekać.
Bugów może i nie ma tyle, ale optymalizacja jest na dzień dzisiejszy fatalna. Żeby mi dusiło 4 rdzeniowca, 8gb ramu i radeonka 5870? Poza tym, na pewno nie jest to pełnia możliwości graficznych, bo w GamePlayach gra prezentuje się znacznie lepiej niż to co widzę w demie. Napisałem n listów do DICE, żeby pomyślało też o takich ludziach jak ja, którzy preferują szybką akcję, na mniejszych mapach. No cóż... Battlefield to dalej BAAAAAAATTLEEEEEEEEFIEEEEELD tak realistyczny, że aż się biegać od B do D nie chce. Poza powyższymi minusami czysto subiektywnymi, gierka jest całkiem całkiem :) Świetnie się strzela, świetnie się chodzi, duża doza realistyki, już w demie jest wiele pojazdów i nareszcie są one wyważone (w BF2 i w BF:BC - wystarczyło mieć czołg, kumatego kolesia, który będzie biegał z kluczem i wygrywało się wszystkie bitwy). Z tego co mi się już maksymalnie podoba, ale to już jest od pierwszego BC, że ktokolwiek strzelający z karabinu etc. nie zabiera już PW pojazdom opancerzonym, co w BF2 mnie dobijało. Podsumowują - jest zacznie lepiej niż w przypadku MW2, ale i tak bardziej czekam na MoHa :) Post modyfikowany 1 razy, ostatnio przez Severius.
| |
| Darten |
14 Luty 2010, 10:50
| |
Chorąży
|
Ze swoim sprzętem to chyba żartowałeś, prawda? Posiadam Core i5, HD5850 (2x, ale grałem jeszcze na jednej), 4 GB RAM (fakt, najszybszy wziąłem, ale to dalej jest tylko 4GB...) i Bad Company 2 na maksymalnych wymaganiach śmiga bez zacinania.
| |
| Severius |
14 Luty 2010, 13:16
| |
![]() SZCZUR LĄDOWY
|
Dusiło nie równa się "ścinało". Optymalna prędkość klatek na sekundę dla wprawionego w boju FPSowca to 80-130 (a w gruncie rzeczy wszystko powyżej 90). BC2 potrafi mi spaść do 40, to nazywam duszeniem się.
Intel połączony z Radeonem?! Buhuhu! moja 8 gigówka to obecnie podkrecony GeiL Ekstreme 1666 ;] GeiLe i tylko zawsze GeiLe! Może i standardowe nie są najszybsze, ale bardzo kochają wysokie napięcie! :) Post modyfikowany 2 razy, ostatnio przez Severius.
| |
| Darten |
14 Luty 2010, 15:30
| |
Chorąży
|
Tak, Intel połączony z Radeonem. Bardzo sobie sprzęt chwalę.
| |
| Severius |
14 Luty 2010, 16:57
| |
![]() SZCZUR LĄDOWY
|
Bo jesteś nieuświadomiony, jeszcze ;]
| |

8 Luty 2010, 23:32