Banner
 Loon 26 Styczeń 2010, 13:40

Gubernator
Forum dyskusyjne to dla nas nadal jeden z najważniejszych elementów funkcjonowania społeczności Playbacku. W nowym portalu sporej zmianie ulegną jednak mechanizmy jego funkcjonowania.

Przede wszystkim, zgodnie z sugestiami, forum zostanie nieco uporządkowane poprzez podzielenie dyskusji w kategoriach - tym razem jednak zbudowanych na zasadzie subkategorii, systemu doskonale znanego z darmowych skryptów Invision czy phpBB. Mamy nadzieję, iż dzięki temu szybciej dotrzecie do interesujących Was tematów.

Obrazek

Ponadto forum zostanie wzbogacone o opcję wgrywania obrazków, ulepszymy cytowanie oraz obsługę tagów poprawiających formatowanie tekstu (słowo "ulepszymy" w zasadzie nie jest tutaj na miejscu, bowiem mechanizm forum, tak jak cały Playback 3.0 został napisany całkowicie od nowa). Nie musicie bać się o dotychczasowy dorobek na naszym forum dyskusyjnym - wszystkie posty, jak i Wasze profile, zostaną tam przetransportowane.

Obrazek

Forum będzie całkowicie połączone z mechanizmami publikacji treści. Komentarze do zamieszonych materiałów: newsów, recenzji, video, itd. zostaną opublikowane także na forum - w stosownym dziale. Mamy nadzieję, iż docenicie nasze przyjazne i wygodne w funkcjonowaniu pole do dyskusji.

Zobacz też:
Co dalej z Playback.pl? cz. 1
 mafisista 26 Styczeń 2010, 20:14

Korsarz
Zajebiście, to obecne forum a'la gol jest do dupy i od 3 lat omijam je szerokim lukiem, czekam na efekty waszej pracy.
 Bombski 28 Styczeń 2010, 00:28

Redaktor
Spoko, będą już niebawem
 Severius 4 Luty 2010, 17:09

SZCZUR LĄDOWY
Hahi, widzę, że mam swój udział w nowym pojmowaniu wyglądu forum przez PlayBack :P
 Loon 4 Luty 2010, 18:20

Gubernator
Cytat Severius:
Hahi, widzę, że mam swój udział w nowym pojmowaniu wyglądu forum przez PlayBack :P

To prawda, w nowym Playbacku będziesz mógł zachować swój avatar :)
 Severius 4 Luty 2010, 19:59

SZCZUR LĄDOWY
Myślałem raczej o funkcjonowaniu ala GOL co napisał towarzysz wyżej (i o czym rozmawialiśmy kiedyś tam), no ale avatar to też już coś, mam nadzieję, że będzie możliwość wstawienia większego :)
 Bombski 6 Luty 2010, 23:50

Redaktor
A masz większego? :D
 Severius 7 Luty 2010, 09:14

SZCZUR LĄDOWY
Nom nie mieści się na forum :P
® 2005-2008 Jakub Kralka Cms by: Miłosz Świetlik Design by: Bartłomiej Tadych | Zapytań sql: 10 Gen: 0,12 | Playback.pl wszystkie prawa zastrzeżone
Alessi | Tapety na pulpit | windows 7 sklep | prawo jazdy Wrocław | mieszkania Wrocław | drzwi wewnętrzne | płytki ceramiczne